Hermes hervat haar reguliere dienstregeling per 2 oktober

Vanaf 2 oktober 2022 rijdt Hermes in Zuidoost Brabant weer de reguliere dienstregeling. Lees verder wat dit betekent en plan je reis (opnieuw) naar jouw bestemming vooraf met onze reisplanner. 
Sinds de start van het nieuwe schooljaar rijdt Hermes een aangepaste dienstregeling als gevolg van personeelskrapte. Wij zijn daarom verheugd te melden dat onze inspanningen om deze krapte terug te dringen hebben geleid tot het opheffen van alle aanpassingen en er vanaf 2 oktober weer volgens de reguliere dienstregeling gereden gaat worden.

Meer bussen per uur

Dit betekent vooral dat er per lijn meer bussen per uur rijden. Waar nu de meeste lijnen waren afgeschaald rijdt per 2 oktober alles weer volgens de planning die terug te vinden is op onze haltevertrekstaten.

Lijn 321 en 404 rijden weer

Dit betekent ook dat lijn 321 van en naar Gemert en lijn 404 tussen Eindhoven en Nuenen weer rijden. Hiermee breiden we de mogelijkheden om van en naar Eindhoven te reizen weer uit.

Ook de scholierenlijnen rijden weer

Lijn 610, 618 en 656 reden de afgelopen tijd al, vanaf 2 oktober zullen ook lijnen 603, 604, 608 en 614 weer gaan rijden.

We zijn op zoek naar chauffeurs!

Hermes heeft, net als andere bedrijven in het OV en in andere sectoren, te maken met personeelskrapte. Er worden momenteel nieuwe chauffeurs geworven en opgeleid, maar dat resulteerde nog niet in een dienstregeling zoals gewenst. Daarom blijven wij de komende maanden fulltime en parttime chauffeurs werven en opleiden. Wie interesse heeft, kan kijken op werkenbijtransdev.nl.