Hermes organiseert de 'Ik bestuur de bus' dag

Op zaterdag 15 oktober gooit Hermes weer haar deuren open in Eindhoven. Na het succes van de eerste dag op 16 juli jl. nodigen wij graag meer kandidaten uit die zichzelf achter het stuur van een bus ziet zitten om te bekijken of dit mooie beroep jouw volgende stap is.

Vind jij het prachtig om op de weg te zitten en ben je benieuwd hoe het is om dat van achter het stuur van een bus te beleven? Het kan nu!

Via de website www.ikbestuurdebus.nl kun je je aanmelden om deze dag plaats te nemen in één van onze lesbussen. Wees gerust, de instructeur zit naast je en zorgt er voor dat je heelhuids weer terug komt. Kan iedereen met een rijbewijs meedoen? Klopt als een bus! En het kost je uiteraard niets, alleen wat van je tijd.

Ervaar zelf hoe het is om als chauffeur van een 13-meter lang voertuig over de wegen te navigeren. Alleen zo kom je er achter of het vak van buschauffeur echt iets voor jou is. Geïnteresseerd om vaker achter het stuur te zitten? Lees dan gauw verder!

Buschauffeur iets voor jou?

In Eindhoven en omstreken wordt het openbaar vervoer verzorgd door Hermes, sinds jaar en dag de vervoerder in deze regio. Ben je in het bezit van een D-rijbewijs, neem dan direct contact op met ons via 040 235 86 00 en vraag naar Jos Wouters.

Ben je nog niet in bezit van een rijbewijs D? Geen zorgen! Ook dan maken wij graag kennis met je! Een B-rijbewijs is voldoende om bij ons in te stromen in de opleiding. Je treedt in dienst bij Hermes en wij vergoeden jouw opleiding en ook de opleidingsuren! Dit kan ook naast je huidige baan, mocht je dit willen en kunnen combineren, om na afronding van de opleiding in dienst te treden.

Verder bieden wij:

  • Een salaris op basis van CAO Openbaar Vervoer, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • 24 vakantiedagen, minimaal 17 ATV dagen en 6 compensatiedagen;
  • Urengarantie; jij bepaalt hoeveel uur je in de week wilt werken;
  • Een goede pensioenregeling.

Buschauffeur als bijbaan

Ook als student kun je naast je studie werken bij ons! Neem contact met ons op via 040 235 86 00 en vraag naar Jos Wouters voor de mogelijkheden.