Staking 28 juni in Reusel en Valkenswaard

24-06-2022
Vakbond FNV heeft voor dinsdag 28 juni een 24-uurs staking aangekondigd op de Hermes-stallingen in Reusel en Valkenswaard. Deze staking heeft gevolgen voor onze dienstverlening.
Update 28 juni, 07:56 uur:

Er wordt door een deel van de chauffeurs in Valkenswaard en Reusel gestaakt. Dit zorgt voor rituitval en vertraging. Reis je vandaag in deze regio's? Plan je reis zo kort mogelijk van tevoren en houd rekening met vertraging. Onze excuses voor het ongemak.
De werkgevers en bonden in het streekvervoer zijn al enige tijd aan het onderhandelen over een nieuwe CAO. De werkgevers hebben op 4 februari een eindbod aan de vakbonden CNV Vakmensen en FNV voorgelegd. De leden van CNV Vakmensen hebben met dat eindbod ingestemd, en daar zijn werkgevers blij mee. FNV heeft niet ingestemd en voert actie, waarbij ze regionale 24-uursstakingen houden. Voor dinsdag 28 juni is een 24-uurs staking aangekondigd in Reusel en Valkenswaard

Deze eendaagse actie gaat waarschijnlijk hinder opleveren voor (groepen) reizigers. Op dit moment is de exacte omvang van de hinder echter nog niet duidelijk. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via deze website en via onze social media kanalen. Reis je komende dinsdag met het openbaar vervoer in of rondom Reusel of Valkenswaard? Plan je reis dan zo kort mogelijk voor vertrek en houd deze landingspagina in de gaten. Onze excuses voor het ongemak.