Hop on take off

Een ontspannen vakantie begint bij je reis. Met het OV-ticket van Eindhoven Airport, Hermes en NS kun je nu eenvoudig en comfortabel vanaf €9,- met de trein en bus naar de luchthaven reizen. En met gratis Fast Track kun je extra snel door de security check!

Met de OV-campagne willen Eindhoven Airport en de vervoerspartijen het gebruik van het OV stimuleren en laten zien dat het openbaar vervoer een duurzaam alternatief is voor de auto.

Waar geldig?

​Met 1 ticket voor trein en bus stap je voor de deur van de luchthaven uit. Met de Hermes bussen 400 en 401 reis je in zo'n 20 minuten vanaf Eindhoven Centraal naar de luchthaven.

Meer informatie over de Airport Shuttle Eindhoven

Passagiers die het OV-ticket kiezen, mogen op de luchthaven gebruik maken van de ‘Fast Track’ waardoor ze sneller door de security zijn. Daarnaast geniet je op vertoon van je OV ticket van leuke kortingsacties op de luchthaven, zoals korting op een dwarsligger bij AKO, of korting op een saucijzenbroodje met koffie/thee/water bij La Place en The Cloud Club.​

Prijs?

Passagiers uit heel Noord-Brabant kunnen voor € 9  per persoon met trein en bus naar de luchthaven reizen. Buiten Noord-Brabant betaal je voor de reis naar Eindhoven Airport € 17 per persoon.