Aangekondigde staking openbaar vervoer van 6 tot en met 10 februari 2023

Be In Be Out met de mobyyou-app

Reis je met Bravo in en om Eindhoven? Dan zul je in onze elektrische bussen vast al eens informatie over Be-in-Be-out (BIBO) tegen zijn gekomen. BIBO is kort gezegd: het in- en uitstappen in onze bussen waarbij je telefoon het werk doet. Met de app van mobyyou (beschikbaar voor Apple en Android) word je automatisch in- en uitgecheckt op basis van de haltes waar je in en uitstapt.

Klinkt te goed om waar te zijn? Ervaar het nu op onze 400-lijnen! BIBO is nu beschikbaar op lijnen 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 en 408 van Hermes in Eindhoven.

Be In Be Out

In samenwerking met de mobyyou-app betaal je via een Bluetooth verbinding voor je reis. Je hebt dus niet langer een OV-chipkaart nodig. Door simpelweg in- en uit te stappen betaal je voor je reis via de app.

Na het downloaden en installeren van de app maak je je profiel compleet door de stappen te volgen. Zodra je alle stappen hebt afgerond ben je klaar om verbinding te maken met onze bussen. Zodra je instapt toon je je reisrecht aan de chauffeur en neem je plaats in de bus. Nadat de bus zo'n 100 meter heeft gereden weten wij zeker dat je in de bus zit en wordt je ingecheckt. Zodra je uitstapt verliest de telefoon verbinding en weten wij op welke halte je bent uitgestapt.

Download dus snel de mobyyou-app en ervaar ultiem gemak door alleen nog maar te hoeven in- en uitstappen!
Download de app voor iPhone of Android!

Meer informatie en veelgestelde vragen

Heb je vragen over deze proef? We hebben een speciale pagina ingericht waar je het antwoord op de meestgestelde vragen kunt vinden. Deze tref je hier.

Heb je vragen over de mobyyou-app? Neem dan direct contact op vanuit de app of mail je vraag naar klantenservice@mobyyou.com.