Be in Be out: nu beschikbaar in heel Zuidoost Brabant!

Reis je met Bravo door Zuidoost Brabant? Dan heb je nu het meest innovatieve vervoersbewijs van heel Europa tot je beschikking! Alle Hermes bussen beschikken namelijk over Be-in-Be-out (BIBO). Simpel gezegd: het in- en uitstappen in onze bussen waarbij je telefoon het werk doet. Met de app van mobyyou (beschikbaar voor Apple en Android) word je automatisch in- en uitgecheckt op basis van de haltes waar je in- en uitstapt.

Klinkt te goed om waar te zijn? Ervaar het nu! 

Be In Be Out

In samenwerking met de mobyyou-app betaal je via een Bluetooth verbinding voor je reis. Je hebt dus niet langer een OV-chipkaart nodig. Door simpelweg in- en uit te stappen betaal je voor je reis via de app.

Na het downloaden en installeren van de app maak je je profiel compleet door de stappen in de app te volgen. Zodra je alle stappen hebt afgerond ben je klaar om verbinding te maken met onze bussen. Bij het instappen klinkt er bij de chauffeur een geluidssignaal en weet hij of zij direct dat je via BIBO reist. Je wordt automatisch ingecheckt op de lijn waar je je bevindt en zodra je uitstapt verliest je telefoon de verbinding met de bus en weten wij exact bij welke halte je bent uitgestapt.

Download dus snel de mobyyou-app en ervaar ultiem gemak door alleen nog maar te hoeven in- en uitstappen!
Download de app voor iPhone of Android!

NIEUW: Reis nu ook met jouw abonnement via BIBO

BIBO werkt voor iedereen. Het is jouw vervoersbewijs als je 'slechts' enkele keren per jaar in de bus zit, enkele keren per week of juist iedere dag! Je kunt je reisproducten koppelen zoals je die kent uit onze webshop.

Brabant Altijd Vrij abonnementen

Maak je gebruik van een maand- of jaarabonnement? Koppel deze aan de mobyyou-app aan hand van je OV-chipkaartnummer. Deze mag daarna in je portemonnee blijven als je reist met de bus, de app doet het werk voor je.

Brabant Dalkorting

Heb je het Brabant Dalkorting product aangeschaft? Dan reis je na 09:00 uur met 40% korting op iedere rit. Koppel deze aan de mobyyou-app aan hand van je OV-chipkaartnummer. Deze mag daarna in je portemonnee blijven als je reist met de bus, de app doet het werk voor je.

Jeugd Maandabonnement Noord Brabant

Met het speciale jeugdabonnement reist de jeugd van 12 tot en met 18 jaar onbeperkt met de bus. Een jeugdige reiziger in het bezit van een smartphone kan met toestemming van een ouder/verzorger ook gaan reizen met BIBO.

Leeftijdskorting (12 t/m 18 jaar en 65+)

Reis je op dit moment met een persoonlijke OV-chipkaart maar zonder abonnement? Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud of 65 jaar of ouder? Dan heb je recht op 34% leeftijdskorting. Koppel je OV-chipkaart en deze korting wordt ook automatisch verwerkt bij het reizen met BIBO.

NB. Heb je daarnaast ook Brabant Dalkorting op je OV-chipkaart staan? Dan loopt je korting op reizen na 09:00 uur zelfs op tot ruim 60%!

Meer informatie en veelgestelde vragen

Heb je vragen over BIBO? We hebben een speciale pagina ingericht waar je het antwoord op de meestgestelde vragen kunt vinden. Deze tref je hier.

Heb je vragen over de mobyyou-app? Neem dan direct contact op vanuit de app of mail je vraag naar support@mobyyou.com.

Klinkt goed, maar ...