Pilot: Be In Be Out

Maak je graag gebruik van lijn 407 of 408 vanaf Eindhoven Station naar de High Tech Campus? Dan val je met je neus in de boter! Je kunt namelijk sinds juni 2022 gebruik maken Be In Be Out om te betalen voor je reis. In- en uitchecken via je telefoon, terwijl die je broekzak niet hoeft te verlaten.

Be In Be Out

In samenwerking met de Mobyyou-app betaal je via een Bluetooth verbinding voor je reis. Je hebt dus niet langer een OV-chipkaart nodig. Door simpelweg in- en uit te stappen betaal je voor je reis via de app.

Na het downloaden en installeren van de app maak je je profiel compleet door de stappen te volgen. Zodra je alle stappen hebt afgerond ben je klaar om verbinding te maken met onze bussen. Zodra je instapt in lijn 407 of 408, de lijndienst vanaf Eindhoven Centraal Station naar de High Tech Campus of vice versa, toon je je reisrecht aan de chauffeur en loop je door naar je zitplek in de bus. Na zo'n 100 meter te hebben gereden met de bus weten wij zeker dat je in de bus zit en wordt je ingecheckt. Zodra je uitstapt verliest de telefoon verbinding en weten wij op welke halte je bent uitgestapt.

We leggen je hieronder graag uit waarom we deze proef doen en hoe het in z'n werk gaat. We breiden de proef snel uit, zodra wij er zeker van zijn dat deze doet wat wij voor ogen hebben. Download dus snel de mobyyou-app en ervaar ultiem gemak door alleen nog maar te hoeven in- en uitstappen!
Download de app voor iPhone of Android!

Meer informatie en veelgestelde vragen

Heb je vragen over deze proef? We hebben een speciale pagina ingericht waar je het antwoord op de meestgestelde vragen kunt vinden. Deze tref je hier.

Heb je vragen over de mobyyou-app? Neem dan direct contact op vanuit de app of mail je vraag naar klantenservice@mobyyou.com.