Hermes verzorgt het openbaar vervoer per bus in de Zuidoost-Brabant. Dat doen we onder de naam 'Bravo'. In de regio Arnhem-Nijmegen kent u ons onder de naam 'Breng'. We verzorgen het openbaar vervoer in opdracht van de Provincie Brabant en de Provincie Gelderland. Maar onze feitelijke opdrachtgevers zijn onze reizigers. Voor hen blijven wij continu in beweging.

Missie

Iedere organisatie heeft een missie die haar doen en laten bepaalt. De missie van Hermes luidt officieel als volgt:

Het op de meest klantgerichte wijze verrichten van commerciële diensten in (multimodaal en) vraaggeorienteerd (openbaar) vervoer, op effectieve en efficiënte wijze, zodanig dat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd wordt. Hermes maakt daarbij bewust de keuze om, door middel van het aanbieden van personenvervoer, zoveel mogelijk een actieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van stad én regio.

Klantgerichtheid

Alles wat we doen, draait om onze reizigers. We blijven continu in beweging om onze dienstverlening aan hen nog verder te verbeteren. Door het bieden van nog meer comfort, veiligheid en nog betere informatie.

Kwaliteit

Bij Hermes werken zo'n 650 mensen continu aan een optimale dienstverlening. Daarbij spelen de chauffeurs een centrale rol. Zij zorgen voor een veilige en comfortabele reis, voor stiptheid en een klantgerichte service. Onze chauffeurs zijn ook het directe aanspreekpunt voor de reizigers. Om hun kennis, ervaring en sociale vaardigheden te kunnen garanderen, zijn al onze chauffeurs gecertificeerd. Daarmee is Hermes de eerste (openbaar) vervoerder in Nederland!

Betrouwbaarheid

We doen wat we beloven. We doen er alles aan om de afspraken na te komen die in de dienstregeling staan. Bussen moeten immers op tijd rijden. Daar moet u als reiziger van op aan kunnen.

Als reiziger verwacht u geen buitengewone zaken van ons. U wilt op tijd met ons kunnen reizen, in een nette en comfortabele bus. En u wilt goede reisinformatie hebben en een vriendelijke chauffeur. De gewone dingen dus. En daar zorgen we voor. Door nieuwe informatiesystemen zoals de InfoTin, ggoed opgeleide chauffeurs en moderne bussen.

Terug Home