We hebben weer een zomerse actie! Het Brabants bustientje, drie dagkaarten voor 10 euro geldig in heel Brabant. Of je nu een dagje wilt gaan shoppen in ’s-Hertogenbosch, Breda of Eindhoven, gaat feesten op een festival of met het gezin naar het museum wilt. Met Ons Brabants Bustientje reis je van 10 juli t/m 31 augustus onbeperkt door Brabant met Arriva en Hermes.

Koop je bustientje met PweeP

Vanaf 10 juli kun je gemakkelijk een mobile-ticket voor het Bustientje kopen met de PweeP App. Deze app is gratis te downloaden in de Apple store of Google Play store. Je logt in, kiest voor het Brabants Bustientje en betaalt. Je hebt jouw dagkaarten dan direct op je smartphone.

Download Pweep hier

   


Het Bustientje is daarnaast vanaf 10 juli te koop als passe-partout bij de Arriva Store in Breda, Tilburg of ’s-Hertogenbosch of bij de Hermes Vervoerwinkel in Eindhoven.

Kids gratis

Per dagkaart mogen maximaal 2 kids tot en met 11 jaar gratis meereizen. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee. 

Kleurplaat

Speciaal voor de kids is er een leuke kleurplaat beschikbaar. Lever deze kleurplaat in bij een Arriva store (Breda, Tilburg of ’s-Hertogenbosch) of bij de Hermes vervoerwinkel in Eindhoven en maak kans op een te gek zomerpakket!
 

Voorwaarden:

- de actieperiode loopt van 10 juli t/m 31 juli
- na 31 juli krijgen de winnaars persoonlijk bericht
- de kleurplaten en voornamen van de winnaars worden na afloop van de actie op social media geplaatst

Meest gestelde vragen

Wanneer is Ons Brabants Bustientje geldig?
Van maandag t/m zondag in de maanden juli en augustus 2017, van de eerste reguliere rit tot en met de laatste reguliere rit.

Op welke lijnen is Ons Brabants Bustientje geldig?
Op alle Arriva en Hermes buslijnen in de provincie Noord- Brabant, dus ook op de Brabantliners 400, 401 en 402, de lijn 310 tussen Rotterdam Zuidplein en Bergen op Zoom en op lijn 99 tussen Uden en Nijmegen (zowel Arriva als Breng bussen).

Ons Brabants Bustientje is niet geldig op de lijnen 165 en 166 tussen ’s-Hertogenbosch en Gelderland (Rivierenland) en de Nightliners.

Hoeveel dagen kan ik reizen met Ons Brabants Bustientje?
Voor € 10,- krijg je drie dagkaarten. Hiermee kun je maximaal 3 dagen reizen wanneer je alleen reist. Reis je met z’n drieen, dan is dit één dag.

Kan ik met Ons Brabants Bustientje overstappen tussen verschillende lijnen?
Overstappen is geen probleem, mits dit op buslijnen van Arriva en Hermes gebeurt in Noord- Brabant (zie ‘Op welke lijnen is Ons Brabants Bustientje geldig?’ voor de deelnemende lijnen).

Kan ik Ons Brabants Bustientje aan iemand anders geven?

Dit kan wel met de passe-partout maar niet met het mobile-ticket. Wel kun je anderen mee laten reizen op jouw Brabants Bustientje (zie ‘Hoeveel dagen kan ik reizen met het Ons Brabants Bustientje?’ voor de mogelijkheden).

Terug Home