Hermes wil in Brabant het openbaar vervoer in de regio Eindhoven uitbreiden. Het aanbod van vervoer wordt steeds beter afgestemd op de vraag van de reiziger.

Nieuwe flexibele vervoerservice

Met ingang van 9 december 2018 wordt er in de regio van Eindhoven een nieuwe flexibele vervoerservice geïntroduceerd: Bravoflex.
Dit is een extra vervoersservice bovenop de reguliere dienstregeling. Deze extra reisdienst bóvenop alle bestaande buslijnen maakt het namelijk nog makkelijker om van A naar B te reizen binnen de regio.

Rit boeken

Reizigers kunnen hun rit heel eenvoudig boeken via de OV flex app of via de boekingswebsite ovflex.nl/booking (alleen te openen via Google Chrome). De reiziger selecteert een vertrek- en aankomsthalte en de gewenste vertrektijd. Ook kunnen reizigers aangeven hoeveel personen meereizen. Er wordt daarna binnen enkele seconden berekend hoe laat je kan worden opgehaald om op tijd op je bestemming te arriveren. Hoeveel je betaalt hangt af van je reisafstand met een maximum van zeven euro. Je kunt betalen met je ov-chipkaart, pinpas of creditcard.

Het succes van Bravoflex in Helmond

Bravoflex is al erg populair in andere delen van Brabant, zoals in Helmond. Bravoflex is daar succesvol gestart in december 2017. Na dit grote succes breidt Hermes uit naar Eindhoven-Zuid, Veldhoven, Aalst en Waalre. De start van Bravoflex gaat gepaard met de start van de nieuwe dienstregeling.

Binnenkort is alle informatie beschikbaar op bravoflex.info

Terug Home