Kom bij ons werken

We zoeken regelmatig mensen uit verschillende vakgebieden en disciplines. 

Transdev Nederland is één van de grootste personen- en mobiele zorgvervoerders in Nederland. Wij geloven dat mobiliteit essentieel is in ieders leven en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Want mobiliteit verbindt je met de wereld om je heen en geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Daarom brengen wij dagelijks honderdduizenden mensen naar hun bestemming. Dit doen wij met zorg en aandacht voor mens én milieu.

De juiste mensen

Werken bij ons – en dus Transdev Nederland – betekent dat je deel uitmaakt van een internationale organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Waar we met veel plezier werken, professioneel zijn en altijd de drive tot verbetering hebben. Waar duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Want we willen reizigers niet alleen vandaag op hun bestemming brengen, maar ook morgen en in de toekomst. En daar hebben we de juiste mensen voor nodig.

Ben jij op zoek naar een baan in een energieke omgeving? Wil je onderdeel zijn van een internationale organisatie? Bezoek dan onze vacaturesite, daar vind je de vacatures voor buschauffeur of taxichauffeur maar ook technicus, marketeer, business developer, IT-er, financieel expert of jurist.

Ook interessant

Over Hermes

Waar je ook heen wilt in Brabant, er is één busdienst die je snel, veilig en comfortabel brengt: Hermes

Vervoersmiddelen

Naast de reguliere buslijnen heb je nog meer soorten vervoer om van A naar B te reizen.

Maak kennis met Transdev

Mobiliteitsbedrijf Transdev is actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.