Over Hermes

Hermes verzorgt het busvervoer in Zuidoost-Brabant en Arnhem-Nijmegen. Dat doen we in Zuidoost-Brabant onder de naam 'Bravo'. In de regio Arnhem-Nijmegen ken je ons onder de naam 'Breng'. We verzorgen het openbaar vervoer in opdracht van de Provincie Brabant en de Provincie Gelderland. Maar onze feitelijke opdrachtgevers zijn onze reizigers. Voor hen blijven wij continu in beweging.

Hermes voor jou in beweging.

Alles wat we doen, doen we voor onze reizigers. We blijven continu in beweging om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Door het bieden van nog meer comfort, veiligheid en nog betere informatie.

Sociaal

Bij Hermes werken zo'n 650 mensen aan een optimale dienstverlening. Daarbij spelen de chauffeurs een centrale rol. Zij zorgen voor een veilige en comfortabele reis, voor stiptheid en service. Onze chauffeurs zijn ook het directe aanspreekpunt voor de reizigers. 

Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We doen er alles aan om de afspraken na te komen die in de dienstregeling staan. Bussen moeten immers op tijd rijden. Daar moet je als reiziger van op aan kunnen.
Als reiziger verwacht je geen buitengewone zaken van ons. Je wilt op tijd met ons kunnen reizen, met de juiste reisinformatie en een vriendelijke chauffeur, in een nette en comfortabele bus. De gewone dingen dus. En daar zorgen we voor.

In een reizigershandvest (pdf) beschrijven we wat je als reiziger van ons kunt verwachten, maar wij beschrijven ook wat wij als vervoerder van je verwachten. Samen zorgen we voor een prettige reis voor jou en alle andere reizigers.

Maak kennis met Transdev

Mobiliteitsbedrijf Transdev is actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.

Duurzaamheid

Koploper in zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Kom bij ons werken

We zoeken regelmatig mensen uit verschillende vakgebieden en disciplines. Bekijk onze vacatures.