Gratis reizen voor Oekraïense vluchtelingen // Free travel for Ukrainian refugees // Безкоштовний проїзд українським біженцям >>

In- en uitchecken met je telefoon in je broekzak

Gemakkelijk en veilig in- en uitchecken met je telefoon in je broekzak. Wie wil dat nu niet? Daarom start Hermes binnenkort een proef in Eindhoven. Reizigers op de Bravo buslijnen 407 en 408 kunnen dan ‘be in, be out’ gaan uitproberen. 

Automatisch in- en uitchecken in het openbaar vervoer, zonder saldo te hoeven laden en zonder een pasje tegen een incheckapparaat aan te hoeven houden; dat is 'be in, be out'. Je loopt gewoon de bus in en bij je bestemming stap je weer uit. Je rit wordt automatisch vastgelegd en afgerekend!

In Eindhoven wordt het binnenkort al mogelijk om de mobiliteit van morgen te ervaren. Op lijnen 407 en 408 hebben Bravo-reizigers de primeur: op die lijnen zal een pilot starten met de Mobyyou-app, de app waarmee je veilig en makkelijk in- en uitcheckt. En dat zonder je telefoon uit je zak te halen!

Dit innovatieve systeem wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen mobiliteitsbedrijf Transdev (het moederbedrijf van Hermes), het platform Mobyyou en de Provincie Noord-Brabant.

Nieuwsgierig geworden? We vertellen je snel meer!