Draag een mondkapje en vermijd drukte. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Papieren kaartje

Reizen kan nog steeds met een kaartje dat je koopt bij de buschauffeur. Betalen doe je met pinpas of creditcard. Ook zijn kaartjes te koop bij een verkooppunt, zoals een winkel of plaatselijke VVV. Let Op: in verband met Corona is een kaartje kopen bij de chauffeur nu niet mogelijk!

Bij een verkooppunt

Er zijn verschillende verkoopppunten waar je een papieren kaartje kunt kopen. Het voordeel hiervan is dat een medewerker je kunt helpen en je ook kunt betalen met contant geld.

Als je bij een verkooppunt een papieren kaartje koopt, krijg je een kartonnen kaartje met een chip erin. Op deze chip wordt dan een kaartje gezet. Met dit kartonnen kaartje kun je vervolgens in de bus in- en uitchecken.

Bij de buschauffeur

Je kunt bij de buschauffeur een kaartje kopen. Je betaalt door te pinnen met je pinpas, creditkaart of mobiele telefoon en ontvangt dan een bonnetje. Het bonnetje dat je ontvangt is gelijk je vervoersbewijs. Met dit bonnetje kun je als je de bus verlaat uitchecken en als je wilt overstappen kun je in de andere bus inchecken. Let Op: in verband met corona is het tijdelijk niet mogelijk om een vervoerbewijs bij de chauffeur aan te schaffen.
Let op: In de bus is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen.

Kaartjes in Zuidoost-Brabant

Ben je benieuwd welke losse kaartjes te koop zijn in jouw reisgebied?

Andere betaalmethodes

OV-chipkaart

Met deze kaart betaal je in Nederland voor je reis met alle vormen van Openbaar Vervoer: bus, trein, tram of metro.

E-ticket

Bestel gemakkelijk online een E-ticket. Print het uit of toon het op je mobiel om te reizen met de bus.

M-ticket

Koop via een app op je mobiele telefoon een online kaartje om te reizen met de bus.